Om os

Bogense Bageren

Lidt om os

Vi vil gerne præsentere os, fortælle lidt om os selv og vores baggrund. Hvorfor vi lige netop valgte livet som selvstændig bager i Bogense i år 2013.

Vi hedder Morten og Anita og er først i 40´erne. Vi bor oven på bageriet med Anitas 2 piger. Vi kommer fra Langeskov og det er første gang vi kaster os ud i livet som selvstændige og vi er ikke et sekund i tvivl om det er det helt rigtige valg vi har truffet. Til trods for de utallige udfordringer der følger med.


Anita er uddannet bager, og har stået i lære ved Blommenslyst bageri, og har efter en del år som Svend ved bageriet i Blommenslyst, arbejdet i 8 år ved Guldbageren i Nyborg. (Nu Gertz Danish Bakery).

Så alt i alt har Anita over 20 års erfaring inden for bagerfaget.

Morten er uddannet Elinstallatør og arbejder ved Schneider Electric i det daglige, og så giver han en hjælpende hånd med i produktionen og i butikken når han har mulighed for det.

Vi er sammen om mange af tingene i vores lille virksomhed, men det er primært Anita som står for den daglige drift og produktion af vores store udvalg af lækre brød og spændende kager sammen med et team af gode og stabile medarbejdere.


Valget faldt på Bogense da vi sagtens kunne se en del muligheder i byen og dens udvikling og mangel på ordentligt brød som er bagt efter gode opskrifter med de bedste råvarer og hvor det for os handler om , at give vores kunder den bedste oplevelse og videreudvikle og følge ”trenden”.


Vi lægger stor vægt på bagt fra bunden konceptet og brugen af surdej, fordej, poolish samt langtidshævning, da det er med til at give en bedre smag, en god skorpe og oplevelsen i sig selv når der er kræset lidt mere for brødet. Ydermere er alle vores specialstykker og special brød bagt i stenovn som sikrer en ekstra sprød skorpe.


Vi bruger kun de bedste råvarer. Du kan regne med god service og et stort udvalg af brød og kager!
Velkommen hos os og velkommen hos Bogense Bageren.


Anita Juul Madsen - Indehaver af Bogense Bageren.


Kontakt os

Bogense Bageren

Adelgade 114, Bogense

64 81 10 02

Kontakt@Bogensebageren.dk

fb.com/BogenseBageren

© 2015, Bogense Bageren

CVR 35265333

Abningstider

Mandag - Fredag: 06:00 - 17:00

Lørdag - Søndag: 06:00 - 16:00

 

Særlige åbningstider - Påsken